Mui Neh Beach

Efter Saigon åkte vi till Mui Neh Beach där vi stannade några dagar. Mycket fin strand, och jävligt god mat. Solade badade och lekte i mini öknen som ni kommer se på bilderna. Finns inte så mkt och säga, så tack och hej för denna gången :)

Njut av bilderna!











"Mui Neh´s strandprommenad"







"P-hus för båtar"





"Vesp kungen basse "






"Mini öknen vi hittade, jävligt häftig :)"






"Profilbild :)"






"Vi lekte stuntmän i sanden..."







"Som..."







"Ni ser :):)"






"En strand med gymma vågor som vi hittade på vår moppe-trip"







"Här vilar Adolf Hitler, Heinrich Himmler och Rudolf Hess... haha eller inte. Några nazi dyrkande vietnameser kanske?!"






"Vi gillar denna bilden"

Kommentarer
Postat av: Danne

Bara för att jag är en äcklig besserwisser så måste jag säga att hakkorsen ni hittade faktiskt är svastikor. De ska symbolisera solen/lycka eller något liknande, vilket i detta fallet känns lite ironiskt :P

2010-01-20 @ 02:35:16
Postat av: Anonym

Jag hade för mig att svastikorna var spegelvända Danne, men eftersom det ska föreställa svastikor, så stämmer väl detta antar jag.

2010-01-29 @ 23:11:55
Postat av: Anonym

Hitlers var snedställd.

Svastikan har mångtusenåriga traditioner i delar av Asien, bland annat Indien och Japan, och är alltjämt populär där. I indisk och persisk kultur är den en uråldrig symbol för solen samt Mithra. Den förekommer som heraldiskt vapen för flera japanska adelsätter. Den används exempelvis likaså inom hinduismen och den tibetanska religionen såsom lyckotecken.



I Indien är den medurs vridna svastikan (卐) vanligast, medan den moturs vridna varianten (卍) är vanligast i Kina, Korea och Japan, där den bland annat symboliserar buddhistiska tempel på kartor, på samma sätt som korset symboliserar kristna kyrkor. På kinesiska (mandarin) kallas den wàn, på japanska för manji.

2011-08-01 @ 08:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0