Sista natten i Bangkok

Nu sitter vi här på ett internetcafe och uppdaterar bloggen, har "flyttat" från sviten till ett mera jordnära hotell på khaosanroad. Gårdagen bjöd på PingPongShow, eh jaa, lite överskattat kanske, men fantastiskt vad man kan göra med kroppen höhö.

Ikväll blir det inget festande pga den tidiga bussturen imorgon till Floating market. Idag har vi även varit på stan och tittat lite, helt sjukt vad man kan köpa här på gatan....


"Poolen uppe på taket hos det nya hotellet, rätt nice faktiskt"



"Lunch utanför hotellet"



"Hade du dåliga betyg? Här kan du fixa till dem, eller rent av beställa ett flygcertifikat" ;)

EAT ME!

At mig thai luder..... om du lyckas vara ute en hel kvall i ett bar kvatter utan att bli tagen pa kuken har i Bangkok har du gjort det bra. Det ar storre risk att vinna pa lotto. Om du inte heter Mathias forstas och blir misstagen for en skaggig dam HAHAHA fan vad jag ar bra, ha d gott / Markus

Sista dagen pa Hilton

Efter frukosten gick vi o la oss igen. Runt 2-tiden vaknade vi och tog en taxi till "Helgmarknaden" där vi spendade största delen av dagen. Där fanns grejer som du inte hittar pa en svensk marknad direkt ;) Ännu har vi inte blivit magsjuka, men ser verkligen fram emot det:P

Nu sitter vi och njuter av den sista "Happy Hour"n pa hotellet. Här kommer lite bilder fran dagen..


"Utanför hotellet"




"Niklas dricker kokosmjölk"


"Köpa spindel?"




"31:a vaningen fran vart hotell"


Ankan

Eftér en handelserik kvall ute pa Nana Plaza tog vi en taxi till hotel. Bazze bestamde sig for att bada bubbel mitt i natten och hittade en gul gummi-anka som gjorde ett jobbigt pippande. Efter nagra minuter pep han sonder ankan. Da gick Niklas till telefonen och tryckte pa "The Magic Button" och bestallde en ny gul anka klockan fyra pa natten :) Nogra minuter senare kom en liten thai pojke med ankan in handen. Room service ar underskattat ;)

"Nu har vi 2 gula gummiankor"



"Galet magisk"


Andra dagen...

Eftersom bilder sager mer an tusen ord kommer vi förmodligen lägga upp rätt manga bilder pa bloggen, bra va?! :)

Dagen började med en underbar frukost med och en obeskrivligt fin utsikt fran den 31 vaningen pa hotellet. Sedan tog vi oss in till stan och för att shoppa, pa vägen träffade vi pa en del saker, t.ex.


"En Thailändare som mekkar med bilden mitt pa gatan"



"Ska du tanka bilen far du allt ställa dig i kö, inte direkt som pa Statoil i Sverige kanske"

Dagen fortsatte i ett jättestort köpcentrum som bestod av ca 6 vaningar, och en massa affärer! Akte vi tillbaka till Hotellet och nu sitter vi här pa Happy Hour och dricker en Cocktail. Nu ska vi bege oss till Nana Plaza.

"I Thailand finns det inte alltid ett fungerade bilbälte :)"


Kastrup-Dusseldorf-Bangkok

Första uppdateringen fran var resa! Vi akte fran Karlshamn kl 04.00 den 23 sept, för att pabörja var resa. I Düsseldorf hade vi dock en väldigt lang väntetid, ca 7 timmar, den tiden tillbringade vi pa stan pa diverse tyska krogsyltor, kort sagt: Düsseldorf är en väldigt trakig och smutisig stad, alltsa ingenting o hänga i granen som man säger.

"Efter vi landat gick jag en snabbis pa toaletten, sen kunde jag inte hitta Markus och Basse.
Men efter 10 min sa hittade jag dem!"
Efter vi landat gick jag en snabbis pa toaletten, sen kunde jag inte hitta Markus och Basse. Men efter 10 min sa hittade jag dem här!


Vi tänkte värma upp inför resan sa vi tog en svit pa Hilton




"Här skäms man jävlar inte"


Just nu sitter vi och uppdaterar bloggen pa hotellets restaurang.


Måndag och tisdag packas det spittet sen åker vi!

smäck it!

FLYGA

Nu ska vi flyga spittet ner till Bangkok och låta de varma vindarna hänga med oss grabbar!
När NSF var i stan satt pierre i skiten!

RSS 2.0